Despre noi

 

Pizza ocupa un loc de onoare in topul micilor placeri ale vietii sau, poate pentru unii, pacatul interzis. Este gustoasa, miroase ademenitor de fiecare data si te satura.

Pronto Pizza este cunoscuta pentru calitatea produselor, a serviciului de livrare a produselor, a atentiei acordata clientului, oferind o experienta de neuitat.

slide3

Secretul Pronto Pizza este datorat ingredientelor de calitate, aluatului proaspat ce este intins manual atunci cand pizza este comandata, a sosului preparat din rosii adevarate dupa o reteta proprie si atentia zilnica a intregii echipe care are misiunea de a oferi cea mai buna pizza.

Ce ne caracterizeaza :

• Orice produs al nostru este facut pe loc, imediat dupa primirea comenzii.
• Toate ingredientele sunt atent selectionate inainte de a intra in productie de catre o persoana special desemnat pentru acest lucru.
• Aprovizionarea cu legume se face zilnic si de aceea, indiferent de sezon, va garantam ca legumele noastre vor fi proaspete si cat mai bine alese.
• Pentru prepararea pizzei, a pastelor si a celorlalte specialitati folosim doar ulei de masline extravergine.

La noi gasesti cea mai gustoasa pizza din oras!

Info

Oferta 1+2 gratis si 1+1 gratis se refera doar la pizza. La comenzi in zone limitrofe, se achita o taxa in functie de distanta. Timpul aproximativ de livrare este cuprins intre: 0,5h- 2,5h, in functie de comenzi si distante (se va comunica la preluarea comenzii). Ne rezervam drepturile de a modifica preturile fara un aviz prealabil. La preturile din meniu se achita in plus cutiile si caserolele: 1leu/buc. Produsele pot contine urme de alergeni.

Comanda minima este de 25 de lei. La comenzi de pizza cu preturi diferite, se va achita pizza cea mai scumpa. Exemplu: La comandarea a 2 pizza Pronto si 2 pizza Post, se platesc 2 pizza Pronto, iar cele 2 pizza Post sunt Gratis. Gramajul specificat este cel dinaintea procesului tehnologic.